‘Ieder gesprek komt goed tot zijn recht in een warme muzikale sfeer’

Live muziek maakt van elk evenement iets bijzonders. Met de ervaring van meer dan 5000 optredens biedt Fratres Corona grote professionaliteit en betrouwbaarheid, evenals een enorme diversiteit aan muziekstijlen. Dit wordt bevestigd door de uitsluitend positieve reacties van talloze organisatoren. Het is mogelijk voor elke gelegenheid een programma op maat samen te stellen. U investeert in een verrassend programma dat perfect past bij het belangstellingspatroon en de verwachtingen van uw gasten.

Reacties

Jouke de Vries, directeur van To be in touch:

“Het werken met Fratres Corona ervaar ik steeds weer als uiterst prettig, met de flexibiliteit van deze twee zeer veelzijdige musici en de kwaliteit van het gebodene scoor ik bij iedere opdrachtgever.”

De directrice van Zomerland te Wassenaar:

“Het is heerlijk ontspannend om naar uw muziek te luisteren. U creëert een geweldige sfeer. Fratres Corona speelt muzikaal, soms een beetje melancholiek en dan weer dynamisch, maar vooral virtuoos. Met veel gevoel zijn uw vertolkingen, die nostalgische en romantische herinneringen oproepen. Ik kan verzekeren dat elke toehoorder een onvergetelijk concert wordt bezorgd.”

“Veelzijdig repertoire, voor ieder wat wils.”

Muziek voor uw evenement, seminar, lunch of diner, bruiloft, feest, jubileum, afscheid, herdenking. Muziek bij een begrafenis of crematie. Salonmuziek, entertainmentmuziek, feestmuziek, sfeermuziek, achtergrondmuziek, licht klassieke muziek. Salonorkest, strijkje, viool en piano