‘Virtuoze musici met een chique presentatie’

Salonduo Fratres is opgericht in 1982 en wordt gevormd door Silvain Kroon (viool) en Vincent Kroon (piano).
Salonduo Fratres treedt veelvuldig op. Hoogtepunten daarbij zijn concerten in het Concertgebouw te Amsterdam en voor het Koninklijk Huis. Ook het buitenland staat op de concertagenda.

Geïnspireerd door de muziek speelt het Salonduo met groot succes voor het bedrijfsleven, via partyservices en evenementenorganisatiebureaus en vele hotels en restaurants. Ook talloze kleinere evenementen worden opgeluisterd met hun prachtige klanken.

Silvain Kroon

Silvain Kroon studeerde aan de conservatoria van Amsterdam en Rotterdam, o.a. bij Olga Martinova en Jean-Jacques Kantorow.
Na het behalen van zijn Master specialiseerde hij zich in het kamermuziekrepertoire.

Vincent Kroon

Vincent Kroon kreeg zijn opleiding van Willem Brons aan het conservatorium van Amsterdam en studeerde aansluitend kamermuziek bij Ellen Corver en Naum Grubert aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.

Als duo werden zij gecoached door gerenommeerde musici als Boris Berman en Mark Lubotsky.

Hét Salonduo

Salonduo Fratres is inzetbaar in vele situaties. Zeer belangrijk wordt daarbij het onderling overleg gevonden, om naadloos aan te kunnen sluiten bij uw wensen en die van uw gasten. Naar uw wens treedt het virtuoze Salonduo op in kostuum of andere gewenste kleding.

Met de muziek van Salonduo Fratres maakt u van uw bijzondere evenement een werkelijk onvergetelijke gebeurtenis!